FOM

NWO - Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek - print-logo

URL voor deze pagina :
https://acc.fom.nl/contact/

Geprint op :
18 januari 2018
10:55:00

FOM --> NWO ≥ 2017: Contactgegevens blijven gelijk
De huidige FOM-organisatie vormt vanaf 2017 samen met andere NWO-onderdelen een nieuwe NWO-organisatie. In de loop van het jaar zal alle informatie op deze website aangepast worden, conform de nieuwe organisatiestructuur van NWO. Voor meer informatie verwijzen wij naar de informatiepagina over de NWO-transitie.
Let op! Ondanks de transitie naar het nieuwe NWO blijven de standplaats (Utrecht), de adresgegevens, contactgegevens, telefoonnummers en contactpersonen na 1 januari 2017 gelijk. De e-mailadressen veranderen (voorletter.achternaamzonderpuntjes@nwo.nl, bijvoorbeeld: Bert de Boer wordt b.deboer@nwo.nl), maar de oude FOM-adressen blijven in de lucht.

##

Medewerkers NWO Utrecht
U vindt hier een overzicht van de afdelingen en medewerkers van NWO Utrecht.

Adres NWO Utrecht
NWO Utrecht
Postadres: Postbus 3021, 3502 GA  Utrecht
Bezoekadres: Van Vollenhovenlaan 659, 3527 JP  Utrecht
Telefoon: (030) 600 12 11
Fax: (030) 601 44 06

Website: www.fom.nl
E-mail: info-nwoi@nwo.nl

Twitter: NWOphysics --> http://twitter.com/NWOphysics
Facebook: Facebook
YouTube: FOM YouTube
LinkedIn: LinkedIn
K.v.K.-nr.: 41150068
RSIN: 002882243
BTW-nr.: NL002882243B01

Route - Openbaar vervoer
Indien u per openbaar vervoer reist, raden wij u aan om per tram naar het kantoor van NWO Utrecht te reizen. NWO Utrecht is uitstekend bereikbaar met de sneltram vanaf Centraal Station Utrecht*. Zowel de sneltram richting Nieuwegein als de richting IJsselstein stopt op halte 5 Meiplein, recht tegenover het kantoor. Na uitstappen op deze halte steekt u linksaf de weg over en loopt u aan de rechterkant om het zilvergrijze gebouw heen naar de hoofdingang.
* De tramhalte van Utrecht Centraal bevindt zich aan de zijde van het Jaarbeursplein.
Plan uw reis naar ons met het openbaar vervoer.
Plan uw reis naar ons per auto.

Route - Per auto 
* Let op! Ernstige verkeersoverlast rondom NWO Utrecht *

In de bijlage in de rechterbovenhoek van deze pagina kunt u een uitgebreide routebeschrijving met een routekaart downloaden. In de routebeschrijving kunt u nalezen hoe u NWO Utrecht het beste kunt bereiken, gezien de verkeersoverlast rondom het kantoor. 
 
Let op! Toename auto-inbraken rondom het kantoor NWO Utrecht
NWO Utrecht is gevestigd in de wijk Transwijk-Noord in Utrecht. Van de gemeente Utrecht hebben wij vernomen dat er in Transwijk-Noord, sinds het najaar van 2015, weer een ernstige toename is van auto-inbraken. Dit gebeurt met name aan het eind van de middag (begin duisternis) tot de ochtend. De gepleegde autokraken vinden vooral plaats in de omgeving van de Van Vollenhovenlaan, de straat van het kantoor. Het gaat bij de auto-inbraken vaak om diefstal van onderdelen van populaire merken als Audi A3 en Volkswagen Golf. Maar vaak wordt er ook om niets ingebroken: een losse zonnebril, een pakje kauwgom of een sjaal die in de auto ligt. De auto-inbraken gebeuren razendsnel. En op volle parkeerplaatsen is het gemakkelijk voor daders om tussen de auto's weg te duiken. De politie zal extra en gericht surveilleren en ook buurtbewoners is verzocht om alert te zijn. Graag maken wij u, als bezoeker van NWO, op deze situatie alert en verzoeken u vriendelijk hier rekening mee te houden als u het bureau NWO Utrecht met de auto bezoekt. Laat dus werkelijk helemaal niets achter in uw auto!

Elektrische oplaadpaal vlakbij NWO Utrecht
Als u een elektrische auto rijdt, is een oplaadpunt van groot belang. Vlakbij het kantoor zijn twee openbare oplaadpalen beschikbaar aan de Van Vollenhovenlaan 641, vlak voor de ingang voor zorgcentrum ERC De Keizershof (het gebouw naast het NWO Natuurkunde). Kijk voor meer informatie op: http://www.oplaadpalen.nl/laadpaal/83378

Wegwerkzaamheden regio Utrecht
Als u per auto reist, kunt u hinder ondervinden van wegwerkzaamheden in de regio Utrecht (A2/A12/A27 en A28). Zie voor actuele informatie, reistips en alternatieve vervoersmogelijkheden:

Vragen en opmerkingen
Met vragen en opmerkingen van algemene aard kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie.
Met vragen en opmerkingen over deze website kunt u contact opnemen met de webmaster.
Voor het melden van kwetsbaarheden in onze systemen, zie ons Responsible Disclosure beleid.

U kunt uw vraag ook stellen via onderstaand formulier. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw vraag. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

 

Contact

Gelieve dit veld leeg te laten.