NWO-I

NWO - Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek - print-logo

URL voor deze pagina :
https://acc.fom.nl/nieuws/2017/02/20/tweede-future-energy-conferentie-op-19-en-20-september-2017/

Geprint op :
21 maart 2018
19:13:42

Voor wie
De conferentie is voor alle onderzoekers die werken in het veld van computationele wetenschap gerelateerd aan energie en ook voor hen die deel uitmaken van het Shell-NWO-programma 'Computational Sciences for Energy Research' (CSER) en de Shell-NWO programma's 'CO2 Neutral Fuels' en 'Uncertainty Reduction in Smart Energy Systems' (URSES).

Programma
Het programma bestaat uit plenaire lezingen die gehouden worden door vooraanstaande (inter)nationale wetenschappers op het gebied van computationele wetenschap. De volgende onderwerpen komen tijdens de conferentie aan bod: CO2-neutrale brandstoffen, computationele chemie, geowetenschappen, multifase-stroming, zonne-energie, windenergie, materiaalwetenschappen en URSES. Ook worden er lezingen, pitch sessies en posterpresentaties gegeven door promovendi. Er wordt een prijs uitgereikt aan de promovendus met de beste pitch en posterpresentatie.

Deadlines
De deadline voor het indienen van abstracts is 1 juni 2017.
De deadline voor registratie (zonder abstract) is 31 augustus 2017.

Meer informatie
Voor meer informatie over het programma, de sprekers en de organisatie kunt u terecht op de congreswebsite. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de organisatoren: info@future-energyconference.com, (030) 600 12 73. Klik hier voor meer informatie over het CSER-onderzoeksprogramma.