NWO-I

NWO - Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek - print-logo

URL voor deze pagina :
https://acc.fom.nl/nieuws/2017/02/21/joost-frenken-winnaar-mrs-innovation-materials-characterization/

Geprint op :
21 maart 2018
19:13:18

Deze prijs "beloont een buitengewone ontwikkeling op het gebied van materiaalkarakterisering, die een aanzienlijke bijdrage levert tot de kennis van de structuur, de compositie, in situ gedrag bij externe stimuli, elektronisch gedrag of andere karakteriseringskenmerken van materialen", aldus de MRS. De prijs wordt tijdens de 2017 MRS Spring Meeting in Phoenix aan Frenken uitgereikt.

MRS is een groeiende, dynamische ledenorganisatie van bijna 14.000 materiaalonderzoekers uit de academische wereld, industrie en overheid. De organisatie is een erkend leider in het bevorderen van interdisciplinair materiaalonderzoek en heeft leden uit meer dan 90 landen. Het hoofdkantoor van MRS is gevestigd in Warrendale, Pennsylvania (VS).