FOM

NWO - Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek - print-logo

URL voor deze pagina :
https://acc.fom.nl/projecten-werkgroepen/project-en-publicaties/acknowledgements-in-publicaties/

Geprint op :
18 januari 2018
10:52:42

Als uw FOM-onderzoek leidt tot een publicatie (artikelen, rapporten, proefschriften, conferentiebijdragen, presentaties en dergelijke), verzoeken wij u in de betreffende publicatie(s) als acknowledgement (verantwoording) de onderstaande Nederlandstalige of Engelstalige formulering op te nemen. FOM-onderzoek wordt medegefinancierd door NWO. Daarom wordt er, conform de subsidievoorwaarden van NWO, in de formulering ook een verwijzing naar de NWO-steun gegeven.

  • Dit werk maakt deel uit van het onderzoekprogramma van de Stichting voor Fundamenteel Onderzoek der Materie (FOM), die deel uitmaakt van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO).
  • This work is part of the research programme of the Foundation for Fundamental Research on Matter (FOM), which is part of the Netherlands Organisation for Scientific Research (NWO).

Neem het FOM-logo op bij uw acknowledgement
Bij uw acknowledgement wordt u verzocht om ook het FOM-logo op te nemen. De FOM-logo's kunt u van deze pagina downloaden.

Onderzoeksnieuws? Neem contact op met FOM-Communicatie
Bovendien vragen wij u bij aankomende publicaties, leuk/interessant nieuws en contact met de media over het door FOM gefinancierde onderzoek, de afdeling Communicatie van FOM in te lichten (www.fom.nl/nieuws).